Сьогодні, 5 травня, відбулось відкриття пам’ятної дошки двом випускникам ВТУ № 11, що загинули в АТО - Петру Коваленку та Віктору Долінському. Дошку встановлено на фасаді навчального закладу.

Почесне право відкрити меморіальну дошку загиблим героям в зоні АТО надано побратимам та рідним.

Вшанувати пам’ять Героїв прийшли військові калинівської військової частини 3028 Західного оперативного командування Національної гвардії, рідні, друзі, студенти та викладачі.

Присутні вшанували пам’ять хвилиною мовчання усіх загиблих на Сході.

У Вінниці встановлено меморіальну дошку двом загиблим героям в АТО

Учасники мітингу, під час якого пролунали зворушливі поетичні та пісенні виступи студентів та викладачів, поклали до меморіальної дошки квіти.

У Вінниці встановлено меморіальну дошку двом загиблим героям в АТО

Для довідки:

Петро Коваленко народився у селі Рахнівка Гуйсинського району Вінницької області. Після закінчення школи,вступив до вищого професійного училища №11 м. Вінниці. Навчався в групі №7 за спеціальністю – слюсар з ремонту автомобілів. Після закінчення училища служив за контрактом в елітній 95-й аеромобільній бригаді ЗСУ. Загинув 2 травня 2014 рокуна блокпосту під Словянську.

Віктор Долінський народився в селі Нижній Ольчедаїв Могилів-Подільського району Вінницької області.

Після закінчення школи вступив у Вінницьке професійне училище № 11,був призваний у ряди Збройних Сил України на строкову службу, потім з 2000 року служив в армії за контрактом. Був інструктором-гранатометником взводу вогневої підтримки спецпідрозділ «Ягуар». Загинув 5 травня 2014 року під Словянськом.



Переглядів: 4418
Поширень: 0