З кінця березня у Вінниці по вулиці Замостянській (колишня 50-річчя Перемоги) в районі перехрестя з проспектом Коцюбинського тривають роботи з облаштування додаткової смуги руху. Наразі вже встановлено новий світлофор, дорожні знаки, нанесено поздовжню та поперечну розмітку та зроблено саму додаткову смугу руху. Також тут передбачено влаштування острівця безпеки та турнікетного огородження.

У Вінниці вже кілька років поспіль проводиться розширення перехресть, утворюються додаткові смуги руху. Оскільки у місті постійно збільшується кількість приватного автотранспорту, ця робота необхідна для того, щоб збільшити пропускну здатність доріг та зробити складні ділянки більш безпечними та зручними для усіх учасників дорожнього руху.

На ділянці вулиці Замостянської біля перехрестя з проспектом Коцюбинського смуга руху становила – 6 метрів (крім трьох метрів для трамвайних колій). Враховуючи досить жвавий рух автотранспорту на перехресті, тут часто утворювались затори. Тому було прийнято рішення влаштувати додаткову смугу руху, розширивши проїжджу частину.

Роботи розпочалися з 29 березня. Наразі вже влаштовано додаткову смугу руху довжиною 66 метрів та шириною 3,5 метрів. Нанесено поздовжню та поперечну розмітку, встановлено дорожні знаки та новий світлофор. Також на вже існуючій трамвайній зупинці планується влаштувати тактильну плитку для слабозрячих людей. Крім того на цій ділянці буде підсилено зовнішнє освітлення за рахунок встановлення семи додаткових ліхтарів. Крім того, проектом передбачено встановлення турнікетного огородження та влаштування острівця безпеки.

До кінця травня по вулиці Замостянській в районі РАГСу буде зроблено додаткову смугу руху

Загалом роботи по облаштуванню додаткової смуги руху планується завершити до кінця травня.



Переглядів: 3592
Поширень: 0