Нещодавно на Вінницьких Хуторах відбулася урочисте відкриття новозбудованої частини ФАПу, ремонтно-будівельні роботи якого тривали близько трьох років.

На урочисту подію завітали керівники району, місцеві депутати, лікарі та медичний персонал амбулаторії.

Виконуюча обов’язки завідуючої місцевого ФАПу Олена Василюк зазначила: «Тепер у поліклініці для лікування хворих кількість ліжкомісць збільшилася на 7 одиниць. Окрім цього, завдяки здійсненій роботі, умови перебування хворих в амбулаторії стануть набагато комфортнішими та підвищать рівень медичного обслуговування жителів Вінницьких Хуторів. В приміщені є тепле та холодне водопостачання, встановлено нові енергозберігаючі вікна та облаштовано внутрішній туалет».

Загальна вартість будівельно-ремонтних робіт прибудови склала 960 тис. грн. Кошти для здійснення робіт виділялися із районного та сільського бюджетів.

Не вирішеним, поки що, залишається питання із меблями. На разі лікування хворих здійснюється у старому приміщенні, яке колись, свого часу, було хатою місцевого пана.

На ВінницькихХуторах відкрито фельдшерсько-акушерський пункт

За словами сільського голови Валерія Кравченка, в планах відремонтувати старе приміщення амбулаторії, а на момент проведення ремонту увесь медичний персонал буде переведено до нового приміщення.

На здійснення ремонту старого приміщення передбачається витратити близько 500 тис. грн.



Переглядів: 3569
Поширень: 0