В Умані знайшли дівчину, яка дуже схожа на зниклу нещодавно вінничанку Інну Саєнко. У дівчини аменезія і вона не пам'ятає, як її звати та що з нею трапилося.

- Знайшли її в понеділок (23 травня - авт.). Дівчина розповідає, що прокинулася на узбіччі дороги. Як вона туди потрапила, незнала. Вирішила переночувати біля дерев, які там знаходилися, а враніці сісти на найближчий автобус. Коли прокинулася, то пішла на зупинку. Їй зупинився автомобіль. Ми думаємо, що це було зі сторони Одеси. Вона попросила довезти її до найближчого населеного пункту. Люди підвезли її до районної лікарні в Умані. Там вона пройшла цілковите обстеження на МРТ та в гінеколога. Жодних травм у дівчини немає. Прикраси та гроші також були при ній. Наразі вона знаходиться в психіатричній лікарні міста Умань, - розповіла редакції сайту Vinbazar.com інспектор відділу кадрів психлікарні Олена.

Жінка розмістила в соцмережі фото знайденої дівчини. Вона дуже схожа із зниклою Інною. Як повідомила пані Олена, дівчина, яка знаходиться у них, одягнена в сіру кофту, темні легінси, макасіни синього кольору з білою підошвою.

Зниклу вінничанку знайшли в Умані. Дівчина втратила пам'ять

Цей опис частково співпадає з тими речами, в яких зникла вінничанка: "Була одягнена у темно-сині штани, бежеву кофту, коротку чорну шкіряну куртку, сині кеди з білою підошвою," - йдеться в орієнуванні поданому поліцією.

Більше того, у дівчини, яка втратила пам'ять, є характерні шрами на підборідді, як і у вінничанки. 

У відділі поліції Вінниччни з розшуку людей фото показали батькам, які підтвердили, що це однозначно вона.

Нагадаємо, 17 травня у Вінниці пішла з дому та не повернулася Саєнко Інна Валентинівна, 17.01.1992 р.н



Переглядів: 5262
Поширень: 0