31 травня у Вінниці з’явилася ще одна об’ємна клумба – у вигляді смайлика. Вона розташована поблизу вказівника «Вінниця» поруч з набережною «Рошен». Клумбу висадили працівники КП «Вінницязеленбуд» разом з учасницями «Міні-Міс Вінниця 2016». Загалом використали близько тисячі рослин.

До сьогоднішнього дня у Вінниці було три об’ємні клумби – у вигляді черепахи, автомобіля та крокодила. Тепер біля центрального мосту з боку набережної з’явилася ще одна – «Смайлик», який є символом нашого міста.

Як зазначила майстер зеленого будівництва КП «Вінницязеленбуд» Анастасія Андритюк, конструкцію під клумбу зробили самі працівник підприємства, рослини виростили також вони. «Клумбу розмістили не далеко від світломузичного фонтану, поблизу проїжджої частини, щоб її бачило багато вінничан та гостей міста. На клумбу використали більше 500 рослин тагетиса жовтого кольору, чуб зробили з хлорофітуму – близько 55 одиниць. З колеусу, який має бордовий колір, сформували рот, око та брови. А з азхерантусу – язичок», – зазначила Анастасія Андритюк.

Крім працівників «Вінницязеленбуд» квіти висаджували учасниці конкурсу «Міні-Міс Вінниця».

У Вінниці висадили квіткову клумбу «Смайлик»

«Ми дуже вдячні, що можемо долучитися до висадження такої ексклюзивної клумби. Вінниця вже два роки поспіль визнається як найкраще місто для життя і ми хочемо, щоб дітки знали, що наше місто – місто усміхнених людей. Загалом сьогодні саджають квіти більше 30 дівчаток віком від 4 до 15 років», – розповіла організатор конкурсу міні міс Вінниця Лілія Поліщук.



Переглядів: 6641
Поширень: 0