Вінничани продовжують відправляти допомогу військовим в зону АТО. 1 червня на Схід поїхав черговий гуманітарний вантаж. Цього разу воїнам підготували одяг, продукти харчування та побутову хімію. Під час останніх приготувань до відправки волонтери та міський голова Сергій Моргунов вручили постійним партнерам медалі «За відродження країни».

Вінницькі волонтери не припиняють тримати зв’язок з військовими на Сході та допомагати їм необхідними речами, харчами та засобами. В черговий гуманітарний вантаж вони зібрали обмундирування та екіпіровку (камуфльовані костюми, черевики, плащі, тактичні рукавички та ремені, ліхтарики, рюкзаки, шкарпетки).

Також на Схід повезли продукти харчування: 200 кг консервації, 200 кг м’яса, 10 кг сала, 50 кг цибулі, 400 кг свіжих огірків, 30 кг капусти, 1500 пиріжків, 60 кг сирних запіканок, 30 л олії, а також майонез, молоко, хрін, гірчицю, хлібобулочні вироби, печиво, яблука, мінеральну воду та багато іншого. Загалом в зону АТО поїхало чотири автівки із 6-ма тонами краму.

З Вінниці у зону АТО відправлено біля 6 тон гуманітарної допомоги та автомобіль ВАЗ 2106

До переліку засобів гігієни увійшли пральний порошок, засіб для миття посуду, мило, вологі серветки. «Також ми відправляємо медикаменти та запчастини для автомобілів, – розповів голова ГО «Вінницький союз учасників АТО» Роман Смішний, який теж пройшов війну на Донбасі. - Взагалі така підтримка дуже важлива для військових. Важливо все: вода, продукти харчування, свіжі овочі, зелень, дитячі малюнки. Цей вантаж ми збирали знову разом з багатьма людьми».

З Вінниці у зону АТО відправлено біля 6 тон гуманітарної допомоги та автомобіль ВАЗ 2106

«Дуже важливо, що у Вінниці волонтери об’єднуються всі разом, і це дає можливість більш системно відпрацьовувати всі можливі прохання в різних напрямках та краще допомагати різним військовим частинам. Наше завдання, яке стоїть перед справжніми українцями та сильною територіальною громадою Вінниці, – допомагати тим людям, які захищають Україну», - сказав міський голова Сергій Моргунов.

З Вінниці у зону АТО відправлено біля 6 тон гуманітарної допомоги та автомобіль ВАЗ 2106

Волонтери завжди висловлюють глибоку вдячність людям, які допомагають збирати вантажі в зону АТО. Цього разу перед від’їздом вони разом із мером Вінниці відзначили своїх партнерів, передавши їм медалі «За відродження країни» від Всеукраїнського об’єднання «Країна».



Переглядів: 3268
Поширень: 0