Сьогодні у конференц-залі готелю «Франція» Департаментом соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації спільно з громадською організацією «Платформа Розвитку Особистості» за підтримки Міністерства молоді та спорту України відкрито Всеукраїнський фестиваль, спрямований на популяризацію та утвердження здорового і безпечного способу життя серед молоді, «Будь молодим – живи активно», який проходитиме з 3 по 5 червня.

Участь у Фестивалі беруть 60 учасників, які представляють 14 областей України.

Офіційне відкриття відбулося за участю директора Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Наталі Заболотної: «Метою проведення заходу є залучення молоді, в тому числі членів молодіжних громадських організацій України, до рухової активності, формування мотивації до ведення здорового способу життя та пріоритету власного здоров’я, а також формування у молоді активної громадської позиції» .

В суботу та неділю у Вінниці проходитиме Всеукраїнський фестиваль «Будь молодим – живи активно»

Фестиваль проводитиметься протягом трьох днів на різних локаціях.

Відкриття спортивної частини Фестивалю розпочнеться 04 червня 2016 року о 10.30 у парку «Дружби народів», де одночасно на 11 локаціях проходитимуть аматорські змагання: перетягування канату, командний крок, естафета на рафтах, мегаволейбол, бігове колесо, сумо, командні лижі, вело естафета, американський футбол, «павутина», «біг в шортах», змагання зі street workout-у. Також на учасників Фестивалю чекає нічний квест, результати якого остаточно вирішать розташування команд у турнірній таблиці.

В суботу та неділю у Вінниці проходитиме Всеукраїнський фестиваль "Будь молодим - живи активно"

Оголошення результатів та нагородження команд відбудеться 05 червня 2016 року о 10.30 в Арт-галереї «Інтершик». Крім того, задля обміну досвідом на налагодження міжобласної співпраці у напрямку популяризації здорового способу життя, відбудеться презентація діяльності областей в контексті реалізації Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене». Результатом обговорення має стати актуалізація проектів в рамках акції відповідно до очікувань молоді та напрацювання міжобласних проектів.



Переглядів: 3237
Поширень: 0