Минулої ночі, близько 22-ї години, патрульні помітили, як ВАЗ 2110 здійснив рух на знак 3.21 (в’їзд заборонено). На вимогу інспекторів зупинитись водій автомобіля не відреагував. Патрульні наздогнали ВАЗ 2110 та наказали водієві опустити скло у вікні дверей. Після цього водій різко зрушив з місця у напрямку вулиці Київської, ледь не здійснивши наїзд на патрульного.

Увімкнувши проблискові маячки, інспектори знову почали переслідувати ВАЗ 2110. По гучномовцю наказували водієві зупинитись, проте той все одно не реагував. Наближаючись до перехрестя вулиць Київської та Стрілецької, водій ВАЗу не впорався з керуванням і здійснив зіткнення із Daewoo Lanos, який стояв на світлофорі.

Вночі на вул. Київській п'яний водій, тікаючи від патрульних, скоїв ДТП

В результаті цього останній автомобіль змінив місце зупинки від стоп-лінії до пішохідного переходу, а ВАЗ 2110 продовжив рух, поки його не заблокував на тротуарі патрульний автомобіль. Інспектори помітили, що з ВАЗу почав тікати пасажир, тому одразу його затримали.

Водій та пасажир Daewoo Lanos не постраждали. Водій ВАЗ 2110 отримав травму голови і втратив свідомість. Патрульні помітили у них із пасажиром ознаки алкогольного сп’яніння. Їх забрала карета швидкої.

Поліціянти викликали на місце події слідчо-оперативну групу, яка з’ясовує всі обставини ДТП.



Переглядів: 4187
Поширень: 0