У Вінниці тривають роботи по будівництву мереж каналізації та централізованого водогону. На даний час тривають роботи по прокладанню мереж каналізації на 1-му та 2-му провулках Бестужева, на вул. Бестужева, вул. Салтикова-Щедріна та вул.Пестеля. Також завершуються роботи по будівництву двох каналізаційно-насосних станцій в мікрорайонах Корея та Пирогова. Про це повідомив на своїй сторінці у мережі Фейсбук Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"Те, що, можливо, не сильно кидається в очі, але дуже важливо з точки зору екології та забезпечення жителів приватного сектору можливістю користуватись централізованою мережею водовідведення, а не вигрібними ямами. Зараз тривають роботи по прокладанню мережі каналізації по 1-му та 2-му провулках та самій вулиці Бестужева, частково - Салтикова-Щедріна. Це на Кореї.

Зовсім поруч, на П’ятничанах, це вулиця Пестеля. Так само – у Пирогово. На етапах завершення будівництво двох каналізаційно-насосних станцій в мікрорайонах Корея та Пирогово. А розпочали в цьому році з водогону на Чумацькій та Івана Пулюя. Ще планується на цей рік вирішення питання з водопроводом по вулицях Сосюри та Курія, продовження робіт по каналізуванню різних вулиць Старого міста.

В мікрорайонах Пирогова, Корея та Старе місто триває будівництво мереж каналізації та водогону

Цей проект по будівництву централізованих мереж каналізації та водопостачання приватного сектору за програмою співфінансування з мешканцями ми розпочали сім років тому. Щорічно виконується досить великий обсяг робіт – лише у 2015-му було прокладено понад 6,5 кілометрів мереж каналізації. Я дуже вдячний жителям за їх активну участь у цьому. Коли є ініціатива людей, які прагнуть змінити на краще умови проживання на своїй вулиці та провулку чи у своєму висотному будинку, - тоді ми завжди їм у цьому допомагаємо", - повідомив Сергій Моргунов.



Переглядів: 3778
Поширень: 0