9 червня в приміщені Креативного простору «Артинов» відбувся захід «Кава з депутатом». Метою такого заходу є залучення мешканців до суспільно-політичного життя міста через знайомство та дискусію з депутатами Вінницької міської ради. Проект «Кава з депутатом» відбувається за ініціативи громадської організації «Вінницька європейська стратегія».

Перший захід в рамках проекту відбувся у травні. Пили каву з депутатом 4,5,6,7 скликань Степаном Бессоловим.

Вдруге на каву запрошений депутат 5,6,7 скликання Олександр Парвадов. Один з небагатьох депутатів, які проживають на своєму окрузі. “До мене люди звертаються прямо на вулиці або ж у громадському транспорті, це і друзі, і сусіди, бо я на окрузі вже працюю з 1990 року і знаю практично всі проблеми мешканців” коментує пан Олександр.

Нещодавно вінничани смакували каву з депутатом Олександром Парвадовим

Розмова була цікава та відверта. Говорили про особливості ефективної роботи на окрузі, а саме на території виборчого округу Олександра Онисимовича знаходяться два зразкових двори. З ініціативи депутата втілюється його мрія про реконструкцію проспекту Космонавтів. Також говорили про декомунізацію, реконструкцію паркану біля парку, транспортну реформу та багато іншого. “Таке неформальне спілкування дає можливість дізнатися багато нового з життя міста з “перших вуст” - ділиться враженнями учасниця заходу.



Переглядів: 3117
Поширень: 0