У Вінниці будують мотузкове містечко для дітей. За місяць воно запрацює у парку Дружби народів. Сьогодні його активно встановлюють та обіцяють зробити справжнє місце для активного відпочинку малечі.

Монтажем містечка займається ТОВ "Активна Країна", що спеціалізується на організації здорового відпочинку та подорожах. 6 подібних парків вже працює в Києві, також є містечко в Полтаві та в карпатському Яремче.

За місяць у парку Дружби народів запрацює "мотузкове" містечко для активного відпочинку малечі

- Подібний відпочинок доволі популярний в Європі, зокрема, у сусідній Польщі. Такі містечка популяризують здоровий спосіб життя та дозволяють батькам активно відпочивати з своїми дітьми. У Вінниці міська влада пішла нам на зустріч, вони зацікавлені, щоб зробити парк Дружби народів більш насиченим. Ми плануємо запуститися десь у перших числах липня. Розумієте, монтаж залежить від погодніх умов, тому якщо задощить, то дата відкриття може змінитися.

За місяць у парку Дружби народів запрацює "мотузкове" містечко для активного відпочинку малечі

Робітники, що монтують містечко розповідають, що загалом буде 4 маршрути: два низом та два угорі. Також побудують кілька окремих об'єктів. Вхід у містечко буде платним.

Фото з сайту Вінницький бізнес-портал



Переглядів: 8704
Поширень: 0