У Вінниці триває ремонт вулиць міста. Тиждень тому розпочалися роботи по ремонту ділянки тротуару по вул. Данила Галицького (колишня 40-річчя Перемоги). Тут демонтовано старий бордюр та асфальт і підготовлено основу під новий. Також тривають роботи по вулиці Данила Нечая, де вже заасфальтовано 370 м2 тротуару із запланованих 1730 м2. Йдуть підготовчі роботи по асфальтуванню й по вулиці Пирогова від проспекту Юності до Гніванського шосе.

Щороку у Вінниці збільшується площа відремонтованих тротуарів. У цьому році поточний ремонт тротуарних зон вже зроблено по парному боці вулиці Понєдєліна, ділянку по вулиці Князів Коріатовичів (колишня Свердлова). Капітально відремонтовано тротуар по вул. 8 Березня. Також проведені роботи по вулиці Магістратська (1 Травня) в районі вулиці Театральної. Відремонтовано й ділянку тротуару по вулиці Пирогова (від Скалецького до Данила Галицького (колишня 40-річчя Перемоги). Проводилися роботи й на іншому відрізку тротуару по вулиці Пирогова – від зупинки «Електромережа» до перехрестя з Сабарівським шосе.

Два тижня тому працівники почали ремонтувати ділянку тротуару по вулиці Данила Нечая. Загалом тут планується постелити близько 1730 м2 нового асфальту від вулиці Брацлавської до Гліба Успенського. Наразі вже заасфальтовано 370 м2 тротуару та вимощено 260 м бордюру. Роботи триватимуть орієнтовно до кінця липня (в залежності від погодних умов).

По вулиці Данила Галицького (колишня 40-річчя Перемоги) також ремонтують тротуару. Тут на ділянці від вул Келецької до вул М. Амосова заплановано покласти 514 м2 нового асфальту. На сьогодні вже демонтовано старий бордюр і зроблено 200 метрів нового. А також – підготовлено основу під новий асфальт.

Тривають роботи й по асфальтуванню ділянки тротуару по вулиці Пирогова від проспекту Юності до Гніванського шосе. Тут вже облаштовано 500 метрів бордюру та підготовлено основу під новий асфальт. Заплановано відремонтувати 1800 м2 тротуару до кінця липня.



Переглядів: 3349
Поширень: 0