Вже близько тижня по вулиці Київській від малого містка до об’їзного шосе ремонтники стелять новий асфальт. Загалом тут планується зробити майже 15 тисяч м2 асфальту за допомогою нової сучасної техніки – асфальтоукладальника Caterpillar. Він дозволяє обрати висоту асфальту, що стелиться - від 3 сантиметрів.

У Вінниці тривають роботи по асфальтуванню доріг, тротуарів. Наприкінці червня почалися ремонтні роботи на провулку Литовському, між вулицями Академіка Янгеля (колишня Фрунзе) та Стрілецькою (колишня Червоноармійська). Тут заасфальтують тротуар, проїзджу частину та створюють парковку біля дитячого садка.  Ремонтують тротуар по вулицях Данила Нечая, Данила Галицького та Пирогова тощо.

 На виїзді з Вінниці у бік Києва капітально ремонтують дорогу

«7 липня почали ремонтувати дорогу по вулиці Київській від малого містка до об’їзного шосе. Раніше вона була пошкоджена, з виїмками. На минулому тижні тут було заасфальтовано по одній стороні вулиці, а тепер роботи завершуються й з іншої. Загалом – тут буде постелено близько 15 тисяч м2 нового асфальту, а також зроблено водовідведення», – каже в.о. директора департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Володимир Ніценко.

На виїзді з Вінниці у бік Києва капітально ремонтують дорогу

Роботи проводяться за допомогою нової сучасної техніки – асфальтоукладальника Caterpillar. Машина, завдяки спеціальному лазеру, може виставляти висоту асфальту від 3 сантиметрів та вище.



Переглядів: 4827
Поширень: 0