У липні почалися роботи по реконструкції вулиці Порика на ділянці від 600-річчя до проспекту Юності. Тут буде облаштовано велосипедну доріжку, парковку на майже 60 місць. Робітники заасфальтують майже 8 тисяч м2 проїжджої частини та півтори тисячі м2 тротуару.

У Вінниці тривають роботи по асфальтуванню доріг, тротуарів, створенню паркувальних майданчиків. Два тижні тому розпочався капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Ватутіна від зупинки «вул. Лугова» до вул. Чехова. А з 6 липня стартували роботи по вулиці Порика.

«По проїжджій частині вулиці Порика, на ділянці від 600-річчя до проспекту Юності, буде покладено 7805 м2 нового асфальту. А також 1469 м2 тротуару. У рамках реконструкції ремонтники зроблять парковку на 60 місць, якою в тому числі зможуть користуватися батьки, які привозять дітей до школи. Також тут з’явиться велодоріжка площею 1077 м2 та шириною два метри», – каже в.о. директора департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Володимир Ніценко.

По вулиці Порика відремонтують дорогу, зроблять парковку на 60 місць та велосипедну доріжку

Під час реконструкції на тротуарах будуть зроблені пандуси, щоб тут могли пересуватися люди на інвалідних візках та мами з колясками. У рамках розширення вулиці Порика було знесено старі аварійні тополі, які викликали алергію в людей. До речі, з проханням зрізати ці дерева місцеві мешканці вже зверталися неодноразово. Також по вулиці Порика буде відновлено зелені зони, а саме, зроблено газон на близько 100 м2

По вулиці Порика відремонтують дорогу, зроблять парковку на 60 місць та велосипедну доріжку

Наразі по вулиці Порика тривають підготовчі роботи для подальшого асфальтування та монтажу бордюрів.



Переглядів: 4282
Поширень: 0