Днями на провулку Литовському, який знаходиться між вулицями Академіка Янгеля та Стрілецька, завершився капітальний ремонт дороги. Тут, навпроти дитсадочка №51 облаштували парковку на 10 місць, заасфальтували дорогу і тротуари. А задля зручності людей з інвалідністю та мам із візочками облаштували пандуси. Про це на своїй сторінці у мережі Фейсьук повідомив мер Вінниці Сергій Моргунов.

"Продовжуємо роботи по капремонту міських доріг. Нещодавно ми завершили капітальний ремонт ще однієї вулиці: на провулку Литовському, між вулицями Стрілецька та Академіка Янгеля, заасфальтували дорогу і тротуари з обох боків. Звісно, оновили і пандуси для зручності людей з обмеженими фізичними можливостями. А навпроти дитячого садочка №51 облаштували парковку на 10 місць, де батьки зможуть залишати свої авто.

Як виглядає провулок Литовський після капітального ремонту?

Як виглядає провулок Литовський після капітального ремонту?

Також у місті тривають підготовчі роботи до капітального ремонту вулиць Порика та Ватутіна. На ділянці вулиці Порика від 600-річчя до проспекту Юності буде покладено новий асфальт на проїжджій частині та тротуарі. Також буде облаштовано парковку на 60 місць. Нею зможуть користуватись батьки, які привозять дітей до школи. Хороша новина і для велосипедистів - тут з’явиться ще й відокремлена велодоріжка шириною два метри і довжиною більш ніж півкілометра.

Як виглядає провулок Литовський після капітального ремонту?

На ділянці вулиці Ватутіна від Чехова до кінцевої зупинки тролейбуса «вулиця Лугова» теж тривають роботи. Зараз підрядна організація замінює бордюри. Після цього приступить до ремонту тротуару і дороги, після чого оновлять дорожню розмітку та знаки", - написав Сергій Моргунов.

Як виглядає провулок Литовський після капітального ремонту?

Нагадаємо, ремонтні роботи  тут розпочалися наприкінці червня



Переглядів: 4622
Поширень: 0