Наприкінці червня на території Лісопарку облаштували сучасну зону відпочинку з дитячим та спортивним майданчиками. Наразі ремонтники роблять до неї пішохідну та велосипедні доріжки від Хмельницького.

Вінницький Лісопарк – це одне з улюблених місць відпочинку жителів міста. Люди тут гуляють, катаються на велосипедах. А нещодавно тут облаштували ще й дитячий та спортивний майданчики, де можуть відпочивати батьки з дітьми, а також любителі здорового способу життя.

Нова сучасна зона відпочинку – це результат спільної роботи Вінницької міської ради та мецената, який встановив дитячий і спортивний майданчики, зробив тут благоустрій, виклав плиткою доріжки. За кошти міської ради тут облаштували освітлення, відеоспостережння, а зараз асфальтують пішохідну та велосипедні доріжки.

До дитячо-спортивного майданчика у Лісопарку будують пішохідну та велосипедні доріжки

«Ширина пішохідної доріжки буде 4 метри, велодоріжки – 2 метри. Простягатиметься вона від Хмельницького шосе до майданчика. Тут вже облаштували бордюри та приступили до асфальтування», – розповів в.о. директора департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Володимир Ніценко



Переглядів: 4572
Поширень: 0