Кілька днів тому розпочалася реалізація одного з проектів-переможців програми «Бюджет громадських ініціатив» – «Родинне озеро – Тяжилів». Наразі тут розчищають дно водойми, вже вивезли близько 300 тон мулу. Потім біля водойми проведуть роботи по благоустрою, встановлять освітлення, зроблять дитячий майданчик.

В цьому році переможцями програми «Бюджет громадських ініціатив» стали шість великих і шість малих проектів, за які проголосувало найбільше мешканців громади. Частина з них вже реалізовується. Наприклад, реконструкція харчоблоку загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4, впорядкування алеї парку імені Ющенка, створення арт-об’єкту «Україна вишивана» на паркані школи №23.

Днями розпочалась реалізація проекту «Родинне озеро – Тяжилів», за який проголосувало 860 людей. Як зазначив заступник директора департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Юрій Павлінчук, наразі вже вивезли близько 300 тон мулу та землі з дна озера. Також тут планується благоустрій території.

Нагадаємо, що в цьому році у місті було заплановано впорядкувати три водойми: озеро в Тяжилові біля автовокзалу, водойма в мікрорайоні П’ятничани та озеро по вул. Ватутіна.



Переглядів: 5104
Поширень: 0