- Голова ГО «Гармонія» Раїса ПАНАСЮК.

 В рамках проекту «Доступність для всіх» разом з активом організації та волонтерами провели кілька гучних заходів, зокрема, інклюзивні дитячі марафони в різних районах Вінниці, та створили 5 інформаційних відеороликів про доступність життя для людей, які пересуваються за допомогою інвалідних візків, з порушеннями зору та слуху.

Голова ГО «Гармонія» Раїса ПАНАСЮК

- Художник Олександр НИКИТЮК.

Творчий куратор  проекту мурал – арту “VIN-ART-CITY” до  Дня міста  взяв на себе найскладнішу роботу – «Ангела» на  Соборній він малює з альпіністської «люльки», тому що автовишкою дістатись вибраного місця неможливо.

Художник Олександр НИКИТЮК

- Школярка Настя ОСТРОВСЬКА.

 11-річна дівчинка надала першу медичну допомогу і викликала швидку для жертв ДТП, що трапилось біля її будинку на Вишеньці.

Школярка Настя ОСТРОВСЬКА

- Валерій КОРОВІЙ.

 При чотирнадцятому губернаторі Вінниччини область  вийшла в серпні на  рекoрдний врoжaй зернoвих зa 25 років істoрії незaлежнoї Укрaїни. Окрім праці аграріїв в цьому рекорді  вагома частка і губернатора-економіста (для тих, хто розуміється в процесі).

Валерій Коровій

-    Суддя Ірина КОВАЛЬСЬКА.

Колегія суддів апеляційного суду  під її головуванням  залишила рекордну суму застави в 4.5 млн грн для затриманого фігуранта  "лісової мафії" на Вінниччині.

Справа "лісової мафії"

- Художник Ірина ПОЛІЩУК.

 Автор нашумілого муралу  «Старий Амстердам» з 3D-малюнками на чотириповерхівці по Соборній.

Художник Ірина ПОЛІЩУК

 - Міністр соцзахисту Андрій РЕВА.

В гучному інтерв’ю «Главкому» назвав Київ відстаючим від Вінниці на 10 років  в частині електронного документообігу.

Міністр соцзахисту Андрій РЕВА

- Народний депутат Микола КУЧЕР.

За результатами моніторингу ресурсу «Слово і Діло» названий найвідповідальнішим вінницьким нардепом-мажоритарником у липні.

Народний депутат Микола КУЧЕР

 Пам'ятатимемо ми і героїв вінницького Небесного батальону –  51-річного Сергія Небожака («Француз») та  45-річного Олександра Шелепуна з Іллінецького району.  Героям – вічна слава і світла пам'ять. І нам нагадування – поспішаймо робити добро і справжні Вчинки.

* (медіа- та соцмережевий зріз)



Переглядів: 3654
Поширень: 0