16 серпня у Міністерстві соціальної політики відбулась робоча нарада з представниками органів місцевого самоврядування, що першими втілюватимуть модель центрів надання адміністративних послуг (ЦНАПів), яка базується на основі стандартів Прозорого офісу, що вже вісім років діє у Вінниці. Це міста Київ, Одеса, Дніпро, Харків, Львів та Черкаси.

До Вінниці вже кілька років поспіль приїздять представники з різних міст України, щоб подивитись як працює Центр адміністративних послуг «Прозорий офіс». У травні у нашому місті відбулась виїзна нарада, під час якої представники Дніпра, Харкова, Києва, Одеси та інших міст вивчали досвід вінницьких Прозорих офісів у наданні послуг в соціальній сфері.

16 серпня під час робочої наради у Міністерстві соціальної політики директор департаменту соціального захисту Вінницької міської ради Лариса Попова познайомила присутніх з роботою Центрів надання адміністративних послуг у Вінниці. Міністр соціальної політики Андрій Рева окреслив покроковий план дій для міст, які першими втілюватимуть модель вінницьких Прозорих офісів у себе.

Загалом Андрій Рева прогнозує, що центри на кшталт вінницьких Прозорих офісів по всій країні запрацюють через 5-7 років.



Переглядів: 2616
Поширень: 0