На Центральній алеї Лісопарку завершують роботи з благоустрою. На даний час тут вже є дитяче ігрове містечко, є місце для занять спортом під відкритим небом. Окрім цього, в Лісопарку вже  є відокремлена велодоріжка та пішохідна зона. Також тут встановили альтанки та лавочки, аби вінничани могли де перепочити. Тут також облаштували ліхтарі зовнішнього освітлення, тож любителів вечірніх  прогулянок лісопарковою зоною тепер побільшає.

Окрім цього, як і на багатьох площах та скверах Вінниці, тут буде працювати зона безкоштовного wi-fi, а також враховуючи побажання велосипедистів, облаштують  і велопарковки. Про це на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук написав міський голова Сергій Моргунов.

"Завершуємо благоустрій центральної алеї Лісопарку, де раніше вже було облаштовано дитяче ігрове містечко та спортивний майданчик. По алеї вже зроблено пішохідну зону, відокремлену велодоріжку, ліхтарі зовнішнього освітлення, встановлені лавочки та альтанки.

Як тепер виглядає Лісопарк у вечірню пору?

Невдовзі запрацює зона безкоштовного wi-fi. На прохання велосипедистів потрібно ще облаштувати велопарковки.

Як тепер виглядає Лісопарк у вечірню пору?

Як тепер виглядає Лісопарк у вечірню пору?

Ще раз хочу подякувати усім, хто допомагав в реалізації цього проекту. Адже тепер тут людно і вдень, і ввечері: багато батьків із дітьми різного віку та молоді приходять сюди, щоб відпочити", - написав С. Моргунов.



Переглядів: 9985
Поширень: 0