Більше 500 метрів старого дорожнього огородження (відбійники) центрального мосту робітники замінили на нове – оцинковане. Нове огородження, на відміну від попереднього, має світловідбивачі. Також до кінця року комунальні служби планують відремонтувати на цьому мості тротуар з одного боку дороги.

Якісні відбійники є необхідним елементом на небезпечних ділянках вулиць. Вони перешкоджають з'їзду автомобілів на пішохідну зону і таким чином створюють безпечні умови для пішоходів і для водіїв. Вночі нові огородження стали більш помітні. адже вже мають світловідбиваючі елементи, які повідомляють водію, про те, що на цій ділянці потрібно бути особливо пильним.

У Вінниці замінено дорожнє огородження Центрального мосту

«В цьому році ми виконали досить значний обсяг робіт по заміні відбійників. Такі огородження є додатковим засобом для підвищення безпеки дорожнього руху, які в комплексі з іншими заходами (встановленням світлофорів, створенням острівців безпеки, нанесенням розмітки по усіх вулицях, покращення освітлення у темну пору доби та іншими) сприятимуть покращенню ситуації на дорогах в цілому», – зазначив в.о. директора департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Володимир Ніценко.

У Вінниці замінено дорожнє огородження Центрального мосту

У цьому році з початку літа працівники комунальних служб провели капітальний ремонт більше 300 метрів дорожнього огородження по Барському шосе. А у липні замінили огородження на староміському мості (362 метри).



Переглядів: 3810
Поширень: 0