«Ровесники незалежності» - така акція відбулася на Вінниччині за  підтримки народного депутата України від «БПП Солідарність» Олексія Порошенка. Всього 24 серпня 1991 року у різних районах області народилося 31 немовля. З них – 15 мешканців міста. Сьогодні всі вони разом із Україною святкують свій 25-річний ювілей!

Біля Вежі на площі Європейській у Вінниці вперше зустрілися, познайомилися іменники. Від імені народного депутата України Олексія Порошенка вітав ювілярів однопартієць  Андрій Гижко: «Для кожного із Вас ця дати символічна. Бо день народження не лише у Вас, але в нашої країни. Всі ви вже реалізувалися в житті, пройшовши не легкий шлях від вибору професії до знаходження гідної роботи. Для декого цей шлях був тернистим, як і сьогоднішнє становлення України. Серед вас є і ті, хто сьогодні боронить суверенітет держави на Сході. І ми маємо низько вклонитися захисникам Вітчизни. Хочу щиро привітати вас, ровесники Незалежності, ваших батьків із подвійним ювілеєм.»

«Ровесники незалежності» - «БПП Солідарність» вітали з 25 річчям іменинників

Іменинники, спілкуючись один із одним, розповідали про свої досягнення і життєві успіхи. Серед них люди різних професій: флористи-дизайнери, програмісти, водії міжнародних рейсів, космічні картографи, майбутній учасник параолімпійських ігор. Троє із вінничанок прийшли на зустріч іменників із своїми маленьким дітьми. Всі вони отримали символічні подарунки: прапор України, Коституцію та футболку «Ровесник Незалежності».

Мати Андрія Щербицького, який сьогодні проходить відбір на Параолімпійські ігри в Закарпатті,  Оксана ділиться враженнями про події далекого 1991 року: «Була безмежна радість від народження сина, але через кілька хвилин ми всі були прикуті до приймачів відслідковуючи події в Києві. Тривога та радість – це ті почуття, які закарбувалися у пам’яті».

«Ровесники незалежності» - «БПП Солідарність» вітали з 25 річчям іменинників

25-річна Марія Томляк пов’язала свою кар’єру із космічною геодезією. Але має незвичне захоплення. Вона вивчає корейську мову та мріє поїхати на наступні Олімпійські ігри волонтером. Відбір вже має розпочатися за місяць. В той же час іменинниця ділиться враженнями: «Я вдячна, що сьогодні День народження пройшов так символічно, в колі моїх ровесників. Чесно кажучи, так в житті склалося, що в родині ми не так часто святкували цей день, бо жили трохи в скрутних умовах. Але сьогодні, сподіваюсь, в мене з’явилося чимало нових друзів.»

«Ровесники незалежності» - «БПП Солідарність» вітали з 25 річчям іменинників

У районах Вінниччини вітали «Ровесників Незалежності» депутати різного рівня від «БПП Солідарність». Андрій Гижко зазначив: «Особливо приємно сьогодні привітати Сергія Саврася, який зараз проживає в селі Великі Кутищі Калинівського району, військовослужбовець вч 3028. Саме йому, Ровеснику Незалежності, довелося захищати Україну

«Ровесники незалежності» - «БПП Солідарність» вітали з 25 річчям іменинників

Вінницька обласна організація «БПП «СОЛІДАРНІСТЬ» вітає всіх іменинників!



Переглядів: 3620
Поширень: 0