У цьому році в вінницькому пологовому будинку №1 продовжився ремонт в акушерському відділенні. Наразі там виконано роботи в холі та коридорах – замінено двері в усі палати, укладено плитку на підлозі, виконано шпаклювання всіх стін.

Щороку адміністрація пологового будинку №1 здійснює певний обсяг робіт у різних відділеннях.

Минулого року для створення більш якісних умов для перебування жінок та немовлят було відремонтовано палати в акушерському відділенні, а цьогоріч почали поступово замінювати в них меблі.

Також в поточному році виконано ремонт холу та коридорів.

Цьогоріч в пологовому будинку №1 буде відремонтоване акушерське відділенні та буде замінено ліфт

На черзі – заміна старого ліфта, який був встановлений, коли приміщення було побудоване і вже фізично зношений через тривале використання. Замість нього встановлять новий сучасний підйомник, який буде більш якісно працювати. Також у цьому році планується замінити ліфт у пологовому будинку №2.

Цьогоріч в пологовому будинку №1 буде відремонтоване акушерське відділенні та буде замінено ліфт

«Умови перебування вінничан в лікарнях мають бути комфортними, тому ми щороку плануємо певний обсяг ремонтних робіт в закладах охорони здоров’я, які підпорядковані органам місцевого самоврядування. В цьому році ми сконцентрували свою увагу на закладах вторинного рівня, в тому числі передбачили ремонт в пологовому будинку №1», - розповів директор департаменту охорони здоров’я міської ради Олександр Шиш.



Переглядів: 4022
Поширень: 0