25 серпня у Києві відбувся XVIII Національний дитячий фестиваль моди та таланту “Міні-міс Україна 2016”. В честь 25 річниці Незалежності України 32 учасниці фестивалю продемонстрували багату культурну спадщину своїх регіонів в національних арт-костюмах «Мальовнича Україна».

Наші вінницькі маленькі красуні, вихованки школи “Princess”, також приїхали з перемогами. Наприклад, переможниця конкурсу “Міні-міс Вінниця” Анастасія Дідух отримала титул “Міні-міс Україна Юніор” і поїде представляти нашу країну в Грецію на конкурс “Little miss world” , а Слівінська Аліна отримала титул "Міні міс Україна Найкраща танцівниця"!.

Вінничанка Анастасія Дідух отримала отримала титут “Міні-міс Україна Юніор” і поїде представляти країну в Грецію

Переможниця конкурсу “Міні-міс Вінниця” Анастасія Дідух отримала титул “Міні-міс Україна Юніор” і поїде представляти нашу країну в Грецію на конкурс “Little miss world”.

Вінничанка Анастасія Дідух отримала отримала титут “Міні-міс Україна Юніор” і поїде представляти країну в Грецію

Анастасія справжній марафонець та боєць, адже на підготовку до конкурсу вона мала лише два місяці. Тренування по 3-5 годин в день дали свій результат. Не дарма дівчинка за цей період отримала ще й червоний пояс по тхеквондо.

Вінничанка Анастасія Дідух отримала отримала титут “Міні-міс Україна Юніор” і поїде представляти країну в Грецію

Мама дівчинки Олена розповідає, що все вдалось саме завдяки витримці Анастасії та великій команді помічників, які займались підготовкою до конкурсу. Танець в поєднанні з повітряною гімнастикою для маленької красуні ставили суперфіналісти “Танцюють всі -8” Яна Абраїмова та Андрій Глушик. Для цього на вихідні Анастасії доводилось їздити до Києва. Прекрасну сукню для найвідповідальнішого моменту — нагородження пошив вінницький дизайнер Олександр Очеретний, а неймовірно унікальний та автентичний український костюм спеціально для Анастасії розробила львівська майстриня Любаша Килешко. Повсякденний одяг та футболку з логотипом міста індивідуально розробили вінницькі дизайнери. Звичайно, великий вклад у те, щоб маленька принцеса виглядала впевнено, вміло дефілювала по подіумі та зуміла розкрити всі свої таланти і харизму доклали викладачі школи “Princess”.

  Наші вінницькі маленькі красуні, вихованки школи “Princess”, також приїхали з перемогами.

- Найбільше Анастасії сподобався вихід в народних костюмах. Ми ризикнули одягнути нетипові для дівчинки шаровари та розповіли прекрасний вірш про рідне місто від тітки Світлани, - ділиться враженнями від конкурсу мама переможниці Олена.

Найбільше Анастасії сподобався вихід в народних костюмах. Ми ризикнули одягнути нетипові для дівчинки шаровари та розповіли прекрасний вірш про рідне місто від тітки Світлани,

Аліна Слівінська навчається в модельному агентстві “Princess” вже 2 роки. В минулому році брала участь в конкурсі краси та талантів «Міні міс Вінниця», де отримала номінацію "Міні модель Вінниця 2015" у своїй віковій категорії! “Міні-міс Україна 2016”для неї перший Всеукраїнський конкурс, де вона вдало продемонструвала свій талант - східний танець та отримала номінацію "Міні міс Україна Найкраща танцівниця"!

Вінничанка Анастасія Дідух отримала отримала титут “Міні-міс Україна Юніор” і поїде представляти країну в Грецію

Ці перемоги вкотре доводять, що наші дівчатка красиві, талановиті та харизматичні. Саме за такими майбутнє міста та країни!



Переглядів: 5654
Поширень: 0