2 вересня у Києві відбувся фінал конкурсу краси "Міс Україна 2016".

Перемогу серед 25 дівчат у конкурсі здобула 18-річна Олександра Кучеренко з Дніпра.

Але вінницька красуня Альона Бєлова теж не залишилась без нагороди, завоювавши титул "Miss Ukraine Earth 2016". І тепер представлятиме Україну на Філіпінах у конкурсі "Міс земля 2016", який відбудеться у жовтні.

Декілька фактів про Альону:

Вік: 21
Зріст: 171
Вага: 50
Параметри: 866090

Народилася у місті Вінниця. З 5 до 17 років професійно займалася бально - спортивними танцями, стала чемпіонкою України і фіналісткою чемпіонату Європи. У 2009 році закінчила Музичну школу №1 м.Вінниці по класу фортепіано. У 2012 році закінчила гімназію №1 у м.Вінниці із золотою медаллю. В цьому ж році вступила до Київського національного економічного університету , факультет міжнародної економіки і менеджменту на бюджетну основу. У 2013 році стала 1й Віце - міс університету . На даний момент навчаюсь і живу в місті Київ .

"Я переконана, що кожна людина повинна постійно працювати над собою і розвивати всі грані своєї особистості, тому коло моїх інтересів досить широке. Вивчаю економіку і фінанси, вірю, що правильно вибрала майбутню професію. Мені шалено подобається спорт, займаюся майже щодня, поєднуючи спортзал і практики йоги. Цікавлюся психологією, обожнюю фільми з Адріано Челентано і готувати панкейки. У вільний час займаюся верховою їздою і керую планером."

На конкурсі "Міс Україна" вінничанка Альона Бєлова виграла титул "Miss Ukraine Earth 2016"



Переглядів: 6837
Поширень: 0