По вулиці Миколи Оводова (колишня Козицького) в напрямку спуску до річки є троє сходів. Для того, щоб вінничанам було комфортніше ними ходити і щоб вони набули більш естетичного вигляду було прийняте рішення про ремонт.

Перші сходи привели до належного стану тиждень тому. Другі – наразі ремонтують, а оскільки у третіх самі сходинки в нормальному стані, тут планують лише замінити парапети.

У зв’язку зі складним природним рельєфом вулиці Оводова після перехрестя з Соборною, для зручності вінничан було зроблено кілька сходових об’єктів. З часом вони почали руйнуватись. Тому для підтримання сходів у нормальному стані їх ремонтують.

У ВІННИЦІ РЕМОНТУЮТЬ СХОДИ ПО ВУЛИЦІ ОВОДОВА

«Минулого місяця ми розпочали роботи по ремонту сходів вулиці Оводова. Загалом тут заплановано привести в належний вигляд три об’єкти. Перші кам’яні сходи вже відремонтовані. Робітники демонтували сходинки після чого замінили їхню основу та поставили їх назад. Також тут відремонтовано парапет з бутового каменю. Кілька днів тому почали ремонтувати другі сходи, які оздоблені гранітом. Наразі тут вже замінена основа і частково встановлені нові сходини з граніту. Вже за тиждень роботи тут будуть завершені», – каже в.о. директора департаменту комунального господарства та благоустрою міської рали Володимир Ніценко.

900

Також у планах – приведення до ладу третіх сходів. Оскільки тут самі сходини у нормальному стані, буде замінено лише парапет.



Переглядів: 5086
Поширень: 0