16 вересня у МПМ «Зоря» відбулися урочистості з нагоди професійного свята - Дня рятівника. Привітати рятувальників прийшли Голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій, перший заступник міського голови Ігор Корольчук, очільники Вінницької Національної поліції, СБУ, Головного управління Державної фіскальної служби, Прокуратури області, а також представники силових блоків та керівники районних, місцевих органів влади Вінниччини.

Розпочалося святкування з урочистої передачі від ДСНС України на баланс Головного управління у Вінницькій області нового, сучасно оснащеного автомобіля «МАН», який віднині вірно служитиме вінницьким рятувальникам. Ще однин подарунок - ключі від нового аварійно-рятувального автомобіля цього дня отримав головний рятувальник Вінниччини Руслан Шевчук від очільника облдержадміністрації Валерія Коровія.

Вінницькі рятувальники до свого професійного свята отримали нову спеціалізовану техніку

Вітаючи учасників заходу, голова ОДА та інші представники влади подякували рятувальникам за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, оперативність і готовність завжди прийти на допомогу.

З вітальним словом до присутніх звернувся начальник Головного управління ДСНС України у Вінницькій області полковник служби цивільного захисту Руслан Шевчук, який висловив щиру подяку усім колегам за сумлінну працю, витримку, самовіддачу, надійність та взаємовиручку – якості, які притаманні усім працівникам Служби порятунку «101».

Вінницькі рятувальники до свого професійного свята отримали нову спеціалізовану техніку

Невід’ємною частиною урочистостей стало нагородження кращих рятувальників області.

Вінницькі рятувальники до свого професійного свята отримали нову спеціалізовану техніку

За високі показники в службовій діяльності, сумлінне виконання посадових обов’язків, проявлені героїзм та самовідданість було заохочено чимало працівників підрозділів ГУ ДСНС області від ДСНС України, обласної та міської влади.



Переглядів: 3776
Поширень: 0