Завершується встановлення дитячого майданчика по вулиці С.Зулінського,48а (колишня Тарногродського). Тут буде карусель, гойдалка, балансир та комплекс зі спуском. Вже у жовтні діти зможуть тут проводити час та гратись.

Щороку у Вінниці дитячі майданчики з’являються у різних куточках міста, щоб маленькі вінничани мали змогу гратись поблизу своїх осель. На початку вересня ігровий майданчик встановили на Вишеньці по вулиці Келецькій 132, 134, 136 . Також в цьому році місця, де може гратись малеча, з’явились на Старому місті – на перехресті вулиць Паліїв Яр та Гліба Успенського, на території Лісопарку, на Тяжилові (на розі вул. Баженова та Тимошенка (колишня Якіра) тощо.

Кілька тижнів тому розпочались роботи по встановленню дитячого майданчика у районі колишнього заводу ДПЗ – по вулиці С.Зулінського,48а на умовах співфінансування з мешканцями. «На цьому майданчику буде встановлено дерев’яний комплекс з металевим спуском та гойдалкою, карусель для чотирьох, гойдалка подвійна, балансир для двох дерев’яний», – розповідає директор департаменту міського господарства Григорій Пурдик.



Переглядів: 2616
Поширень: 0