Перший Вінницький Форум Сімейна освіта для «нових дітей» відбудеться 1 жовтня з 11:00 до 18:00, на площі Європейська!

Організатори: Сімейна школа економіки, ГО «Територія мам», БФ «Подільська громада» за підтримки Вінницької міської ради та друзів!

Проведення такого форуму це не просто публічна подія, щоб зустріти усіх ,кого хвилює питання виховання та освіти -  це вимога часу! Наші діти інші! Вони здатні обробляти величезні масиви інформації, їм притаманне кліпове мислення й самовизначення, комплексне багаторівневе вирішення проблем і креативність, власна незалежна думка і гнучкість розуму. Ми намагаємось підготувати дітей до майбутнього, але старими методами. Ми маємо діяти: міняти методи виховання і навчання, відкривати нове і вдосконалюватися разом із дітьми, володіти інформацією, об’єднуватись заради реформування традиційної освіти, а отже, створення успішного майбутнього наших дітей!

В суботу, 1 жовтня, на площі Європейській відбудеться перший вінницький форум "Сімейна освіта для "нових дітей"

Саме ця тематика є основою Форуму, де зберуться спікери та експерти, практики, які турбуються про своїх діток та прагнуть поділитись своїми успішними історіями у вихованні та навчанні. Як і наші діти нас поглинає інформація, інтернет і ми, нажаль, не завжди вміємо або маємо час проаналізувати які таланти має наша дитина, який гурток їй краще підійде, як повернути мотивацію, якщо малюк не бажає навчатись, якщо йому не цікаво, які є техніки, щоб зацікавити? Які центри розвитку є у нашому місті і як правильно підібрати навчальний заклад для своєї дитини? Багато питань мають сучасні батьки. Форум є майданчиком, який збере людей, що живуть цими питаннями, шукають відповіді, знаходять їх, апробовують різні методики. Форум є надзвичайно цінним для тих, хто переймається вихованням та освітою, для ти, хто хоче краще зрозуміти дітей!

Тож запрошуємо вас, будемо вдячні, якщо розкажете своїм сусідам, друзям, вчителям, вихователям, на Форумі кожен знайде ту тему над якою хоч раз задумувався, тож чекаємо на вас!

В суботу, 1 жовтня, на площі Європейській відбудеться перший вінницький форум "Сімейна освіта для "нових дітей"

Форум є відкритий для кожного, але для тих, хто має бажання брати участь у розіграші є можливість зареєструватись

Форум матиме п’ять основних локацій:

  • Інформаційний простір – майданчик, де провідні експерти, ділитимуться досвідом у форматі бесіди-дискусії.
  • Печа-куча – затишний простір зі становленими правилами для тих, хто шукає методику навчання для своїх діток або центр розвитку.
  • Майстер-класи – тут експерти не лише словами, а й наочно продемонструють техніки за якими працюють і які вважають успішними.
  • Виставковий простір – тут можна буде познайомитись з центрами розвитку, позашкільною освітою, цікавими програмами, тощо
  • Інтерактивний майданчик, де батьки зможуть висловити свої думки щодо проблем сучасної освіти, а також запропонувати шляхи їх вирішення
  • І це далеко не все, якщо ви прийдете з дітками, для них буде організована окрема зона, де вони зможуть як тихенько відпочити ,розмальовуючи картинки, складаючи конструктор так і активно провести час з патрульними поліцейськими. Запевняємо, що сумно не буде.

Програму Форуму, можете переглянути НИЖЧЕ.



Переглядів: 3480
Поширень: 0