Зранку 30 вересня хол Вінницької міської ради тимчасово став парковкою для дитячих візочків. Це – подарунки від мерії для маленьких вінничан, які народилися у День міста – 3 вересня.

Цього дня народилося семеро вінничан – п’ятеро хлопчиків та дві дівчинки.

У першому пологовому будинку Вінниці першою з’явилася дівчинка. Вона народилася о другій ночі. А закрив бейбі-бум цього дня хлопчик, котрий також народився у першому пологовому, о 18:00.

У родині вінничанки Вікторії Антонкіної Дмитрик став другою дитиною. Про те, що він з’явиться на світ саме 3 вересня, мама передчувала.

Маленькі вінничани, які народилися у День міста, отримали перший власний "транспорт" від мерії

- Якось я себе налаштувала на цифру «3». Думала, що або 30 серпня народиться, або 3 вересня. Дімка народився о 8:20 ранку. Але я не знала про подарунки. Чула, що на День Незалежності дарують візочки. Це дуже потрібна річ. У мене візочок є – після першої дитини. Але цей більш сучасний, тому зайвим не буде, – каже радісна мама.

Маленькі вінничани, які народилися у День міста, отримали перший власний "транспорт" від мерії

Традиція дарувати візочки батькам дітей, котрі народилися на День міста, з’явилася у місті в 2013 році – тоді Вінниця святкувала 650-річчя з Дня своєї першої згадки у літописах.



Переглядів: 2965
Поширень: 0