З минулого понеділка на перетині вулиць Сергія Зулінського та Київської розпочались капітальні ремонтні роботи перехрестя. У відповідності до проекту тут організують рух транспорту по колу та влаштують напрямні острівці, а також розширять проїжджу частину. У результаті це дозволить зменшити швидкість руху автівок перед в'їздом в житлову забудову та підвищить безпеку автомобілів.  Також на даний час триває реконструкція перехресть біля музею Пирогова та на ділянці вул. Немирівське шосе від Чехова до в'їзду в місто. Про це на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук написав міський голова Сергій Моргунов. 

"З понеділка дорожні служби приступили до капітального ремонту ще одного перехрестя. Це перетин вулиць Сергія Зулінського та Київської. Проектом реконструкції тут передбачено організувати рух транспорту по колу та влаштувати напрямні острівці. Буде розширено ще й проїжджу частину. Метою цих робіт є підвищення безпеки автомобілів та зменшення швидкості руху при в’їзді машин у житлову забудову, адже це перехрестя є одним з найбільш навантажених у місті.

У Вінниці на трьох перехрестях проводяться капітальні ремонтні роботи

У Вінниці на трьох перехрестях проводяться капітальні ремонтні роботи

Наразі у місті тривають роботи по ще двох аналогічних об'єктах. Проводимо реконструкцію перехрестя біля Національного музею-садиби ім. М. Пирогова (я недавно про це писав).

У Вінниці на трьох перехрестях проводяться капітальні ремонтні роботи

А на ділянці вулиці Немирівське шосе від Чехова в напрямку до в’їзду у місто влаштовуємо роздільну смугу із колесовідбійниками та прокладаємо кабеля для розширення мережі зовнішнього освітлення до об'їзної дороги. На перехресті, де вулиці розходяться на Вінницькі Хутори та завод «Барлінек», відповідні служби невдовзі облаштують світлофорний об’єкт" - написав Сергій Моргунов.



Переглядів: 5018
Поширень: 0