7 жовтня у нашому місті активісти-позитивісти влаштовують перший Smile Fest, щоб започаткувати у місті нову традицію щорічного відзначення дня посмішок. Цей день присвячується гарному настрою та проходить під гаслом «Зроби добру справу - допоможи з'явитися хоча б одній посмішці». У програмі: парад, розваги, обговорення та читання. І все це радісно, весело, з посмішкою.

П’ятничний день присвячений гарному настрою розпочнуть о 14.00 великим та усміхненим парадом, що рушить від площі біля Літнього театру і до Майдану Незалежності. Приєднатись до яскравого дійства можуть всі охочі! Головна умова - карнавальні костюми і посмішки.

З 15.00 у центрі міста працюватимуть тематичні локації: виготовлятимуть «листи щастя» для воїнів АТО, розмальовуватимуть печиво, пройдуть різноманітні конкурси та майстер-класи. Зі сцени розважатимуть артисти та ляльки-велетні, працюватимуть аніматори, сяятимуть посмішки всіх причетних до свята.

Поділись своєю посмішкою: у п’ятницю у Вінниці відбудеться Smile FestПоділись своєю посмішкою: у п’ятницю у Вінниці відбудеться Smile Fest

О 16.30 дещо серйозніші та все ж усміхнені люди запрошують взяти участь у круглому столі на тему «Сатира – як складова українських реформ». Це відбуватиметься у креативному просторі «Артинов». Впродовж години обговорюватимуть стан української сатири, порівняно з іншими галузями економіки, які кредити потрібні українському гумору та де знайти нового Вишню, aka лідера української сатири.

Поділись своєю посмішкою: у п’ятницю у Вінниці відбудеться Smile FestПоділись своєю посмішкою: у п’ятницю у Вінниці відбудеться Smile Fest

Завершиться Smile Fest вечором іронічної поезії, на якому свої вірші читатимуть Артем Полежака, Юрко Космина, Євген Манженко (Сталкер) та Сергій Пантюк. Початок о 19.00 у «Артинов». На захід запрошуються громадські діячі, активісти, студенти вищих навчальних закладів, та усі, хто хоче з користю провести п’ятницю і отримати море позитиву на весь наступний тиждень. Посмішки гарантовано! Попередня реєстрація обов'язкова. Контактна особа Ірина Баранович 096 777 0995.



Переглядів: 2500
Поширень: 0