7 жовтня, Вінниця долучається до першого в Україні масового відзначення всесвітнього SmileFest’у. Та, разом з усім світом, святкуватиме найпозитивніше національне свято – День Посмішки, яке збирає мільйони усміхнених людей.

Свято розпочнеться з святкового карнавалу, в якому візьмуть участь студенти навчальних закладів, танцювальні колективи, ляльки велетні, ходулісти та «живі дракони». Звісно, у ході також зможе взяти участь кожен охочий вінничанин.

SMILE парад, що о 14:00 стартує від літнього театру ЦПКіВ, завершиться близько 15:00, на Майдані Незалежності біля фонтанів. Саме тут відбудеться головне дійство фестивалю. На мешканців та гостей міста чекатимуть різноманітні тематичні локації з майстер класами та вуличною іжею.

Також буде окрема фото-зона, де кожен охочий зможе зробити селфі з живими скульптурами чи талісманом свята - Вінницьким Смайликом – VinSmile. Розважати гостей свята будуть веселі та креативні ведучі, які подарують безліч посмішок та призів.

На завершення свята, організатори підготували Вечір іронічної поезії. На якому відомі артисти сатиричного жанру Артем Полежака, Юрко Космина, Євген Манженко та Сергій Пантюк будуть ділитися своєю творчістю.

Програма фестивалю:

  • 14:00-15:00 святковий Smile парад (вихід від Літнього театру до Вежі, та до Майдану Незалежності) 15:00-17:00 робота тематичних локацій (виготовлення листівок, конкурси фото, розмальовка печива, майстер-класи, фейс арт, тощо)
  • 15:00-17:00 проведення конкурсів та тематичних виступів на сцені, робота аніматорів та ляльок велетнів
  • 16:30-18:00 Круглий стіл “Сатира – як складова українських реформ” (креативний простір «Артинов») 19:00- 21:00 проведення вечору іронічної поезії (креативний простір «Артинов»).



Переглядів: 2447
Поширень: 0