Поки дозволяє погода, у Вінниці активно тривають ремонтні роботи. Наразі комунальники роблять основу під нове дорожнє покриття провулку І.Миколайчука. Триває ремонт тротуарів по вулиці Князів Коріатовичів, Тараса Сича, Келецькій. Також завершується облаштування платформи зупинки трамваю «Муніципальний ринок», встановлюють павільйони на зупинках автобусного маршруту №16 по вулиці Хмельницьке шосе.

Наразі триває капітальний ремонт дорожнього покриття провулку І.Миколайчука, де виконано на 30% від запланованих робіт. Тут вже влаштовано «корито» під основу для подальшого асфальтування, демонтовано бордюри, засипано щебінь та відсів.

Днями робітники будуть приступати до асфальтування.

 У Вінниці тривають роботи по встановленню нових зупинок та ремонту доріг і тротуарів

Також триває перший етап ремонту дороги по Немирівському шосе від вулиці Чехова до нової межі міста. Там встановлено 120 погонних метрів бордюру, в карманах громадського транспорту та на розподільчій смузі влаштовується нижній шар асфальтобетонного покриття. Триває встановлення зовнішнього освітлення та дорожнього огородження.

 У Вінниці тривають роботи по встановленню нових зупинок та ремонту доріг і тротуарів

Вже на третину виконано капремонт перехрестя вулиці Пирогова – проспекту Юності. Тут встановлено 615 метрів бордюру та влаштовується нижній шар асфальту та завершуються роботи по влаштуванню плитки на колі та острівцях безпеки, прокладаються мережі зовнішнього освітлення. Також триває ремонт перехрестя вулиць Київська – С. Зулінського.

 У Вінниці тривають роботи по встановленню нових зупинок та ремонту доріг і тротуарів

Окрім цього комунальні служби ремонтують пішохідні зони. Наразі в роботі тротуари по вулиці Князів Коріатовичів (колишня вулиця Свердлова), Тараса Сича (колишня Стаханівська) від школи №11 до вулиці Московської. А також – по вулиці Келецькій, де вже заасфальтовано 654 м2 тротуару, це – 55% від запланованих робіт.

Також завершується капітальний ремонт платформи зупинки трамваю «Муніципальний ринок» з облаштуванням тактильної плитки для людей з вадами зору. Влаштовують павільйони на зупинках громадського транспорту по Хмельницькому шосе на автобусному маршруті №16. Також в роботі ремонт Тяжилівського озера по вулиці Луговій, озера у районі ОЖК (вулиці Волошкова) та Пятничанського.



Переглядів: 7051
Поширень: 0