Восени завершились роботи по утепленню даху та стін глядацької зали в будівлі Міського палацу мистецтв. Це допоможе зекономити кошти під час опалювального періоду, а також – підвищить комфорт для глядачів. Крім того, проведено ремонт самої зали, закуплено та встановлено 560 крісел. Також цього року палаці мистецтв відремонтовано дві сходові клітини та балкон.

Кілька останніх років у закладах культури міста активно впроваджують заходи з підвищення енергозбереження. Так, в минулому році в установах цієї галузі замінювали вікна, утеплювали дахи, фасади, встановлювали енергозберігаючі лампи, модернізували систему опалення тощо. Завдяки заходам з підвищення енергоефективності у закладах культури у 2015 році вдалося зекономити 15% енергоресурсів.

У цьому році ці роботи продовжились, в тому числі у будівлі Міського палацу мистецтв. Тут зроблено ремонт глядацької зали з утепленням даху та стіни. У залі замінені всі крісла (560 шт.), відремонтовано балкон та відремонтовано дві сходові клітини.

«Щороку в Міському палаці мистецтв ми намагаємось виконувати певний обсяг робіт, які спрямовані з одного боку на підвищення енергоефективності, з іншого – на створення більш комфортних умов для глядачів. Адже зала активно використовується для проведення свят, концертів, змагань, конкурсів тощо», - розповів директор департаменту культури міської ради Максим Філанчук.

На ремонтні роботи були направлені фінанси як бюджету міста, так і власні кошти з господарської діяльності закладу, спонсорських та благодійних внесків.

Довідка

Вінницький міський Палац мистецтв є комплексним багатопрофільним закладом культури міста, який спрямований на здобуття знань, умінь та навичок за інтересами, забезпечення потреби у творчій самореалізації, організації змістовного дозвілля населення міста. З переліком гуртків палацу можна познайомитись за посиланням. Адреса: вул. Червоноармійська 44. Телефон: (0432) 27-66-84.



Переглядів: 2965
Поширень: 0