Продовжуються виплати компенсацій за придбане обладнання в рамках проекту ЄС «Центр адаптації переселенців та підприємців із зони АТО та Криму у Вінницькій області».За минулу неділю ще 2 підприємці отримали на свої рахунки кошти, витрачені ними на купівлю обладнання для власного бізнесу. Таким чином, уже 22 із 25 підприємців,які перемогли у конкурсі бізнес-планів в рамках проекту ЄС, отримали фінансову компенсацію.

Станом на сьогодні, загальна сума отриманих компенсацій - понад 4,6 млн. грн. Завдяки цим коштам підприємець, який переїхав на Вінниччину з Луганської області, відкриєміні-сироварню з виробництва грецького сиру; родина, яка переїхала з Донецької області у Вінницьку, відкриє в районному центрі кафе сімейного відпочинку з окремим куточком відпочинку для дітей; підприємець, який займається ремонтом меблів, придбав машину, яка використовуватиметься для доставки цих меблів. Крім того, підприємцями з числа переселенців буде відкрито міні-ательє, клас з навчання іноземної мови, збільшено потужності компанії з виробництва будівельних сумішей та багато ін. В результаті реалізації проекту, у Вінницькій області буде створено 124 робочих місця.

В рамках проекту ЄС вже майже всі переселенці отримали кошти для підтримки і розвитку бізнесу на Вінниччині

Нагадаємо, що в червні 2016 року проводився конкурс з надання фінансової підтримки переселенцям в рамках реалізації проекту ЄС«Центр адаптації переселенців та підприємців із зони АТО та Криму у Вінницькій області». В рамках конкурсу переселенці подавали документи для отримання компенсації на започаткування або розширення власної справи.В результаті конкурсна комісія обрала 25 переможців із 39 поданих заявок на загальну суму 5 млн. 200 тис. грн.

В рамках проекту ЄС вже майже всі переселенці отримали кошти для підтримки і розвитку бізнесу на Вінниччині

Більш детальну інформацію про проект ЄС можна знайти на офіційному веб-сайті проекту www.ardvin.org.ua або на сторінці у Facebook.



Переглядів: 2493
Поширень: 0