На минулому тижні стартували роботи з утеплення ДНЗ №31, що по вулиці Скалецького,23. Тут заплановано утеплити дах та фасади будівлі. Вікна будуть замінені на металопластикові. Ці заходи в подальшому дадуть можливість значно економити на теплоносіях.

Останні кілька років у закладах освіти міста активно проводяться роботи з підвищення енергозбереження. Серед іншого – модернізують систему опалення, встановлюють енергозберігаючі лампи, утеплюють покрівлі, фасади. А також – замінювали вікна на енергозберігаючі тощо.

Завдяки державній підтримці місяць тому в ДНЗ №77, що по вул. Короленка, розпочались роботи з термореновації будівлі закладу. Також триває утеплення у приміщенні, де раніше розташовувалась школа «Вишенька».

«Нещодавно у дитячому садку №31 розпочались роботи по утепленню будівлі. У планах – утеплити всі фасади мінеральною ватою товщиною 15 сантиметрів. Вікна замінять на металопластикові. Крім того, буде утеплено дах будівлі», – розповідає заступник директора департаменту капітального будівництва Василь Стасюк.

Термореновація закладу дозволить зекономити кошти на теплоносіях майже втричі та підвищити комфортність для маленьких вінничан.



Переглядів: 3021
Поширень: 0