Вінницька молодіжна рада спільно із відділом у справах молоді та туризму міської ради та КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» організовують перший у місті фестиваль кіноремейків «Шведінг».

Шведінг – процес створення любительських ремейків на відомі кінострічки. Вперше цей термін використав французький режисер Мішель Гондрі у фільмі «Перемотка» (Be Kind Rewind). Все, що потрібно для участі у фестивалі шведінгу – любительська відеокамера (або фотоапарат з можливістю запису відео) і безмежна фантазія.

Для участі у фестивалі потрібно зареєструвати команду. Це можна зробити за телефоном (096-341-89-65 – Олександр) або у спільноті «Фестиваль кіноремейків «Шведінг» у соціальній мережі «Вконтакте».

У Вінниці відбудеться перший фестиваль кіноремейків

11 листопада о 16:00 у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання «Універ» (вул. Соборна, 91) відбудеться жеребкування, під час якого кожна команда вибере кінострічку, п’ятихвилинний ремейк якої повинна буде виконати за 96 годин.

А 17 листопада о 13:30 у галереї «Інтершик» пройде фінал конкурсу, де, після перегляду робіт усіх конкурсантів, глядачі визначать команду-переможця, яка отримає приз – 3000 гривень.



Переглядів: 3684
Поширень: 0