У місті продовжується встановлення павільйонів на зупинках громадського транспорту. Металеві конструкції зі скляними стінками з’являються у різних куточках міста. Нещодавно завершилось облаштування ще трьох зупинок: «Трублаїні» по вулиці Бучми, «С.Тимошенка» (колишня «Якіра») по вулиці Ватутіна та «пл.Привокзальна» по вулиці Коцюбинського.

Вже більше п’яти років у Вінниці встановлюють нові павільйони на зупинках громадського транспорту єдиного зразка. За цей час їх по місту вже облаштовано близько сотні.

Наприкінці жовтня у Вінниці завершилось встановлення зупинок громадського транспорту по Хмельницькому шосе у напрямку виїзду з міста. Їх там обладнали шість. Також на цих зупинках зробили «кармани», щоб підвищити безпеку пасажирів, коли вони сідають або виходять з громадського транспорту. А також – щоб усунути перешкоди при русі автотранспорту, адже маршрутне таксі, яке здійснює посадку чи висадку пасажирів, не стоїть на проїжджій частині, а у «кармані».

У Вінниці облаштували ще три зупинки громадського транспорту – «С.Тимошенка», «Трублаїні» та «пл.Привокзальна»

«Нещодавно завершилось облаштування ще трьох зупинок громадського транспорту: «Трублаїні» по вулиці Бучми, «С.Тимошенка» (колишня «Якіра») по вулиці Ватутіна та «пл.Привокзальна» по вулиці Коцюбинського. У Вінниці й надалі будуть встановлювати такі павільйони на зупинках, адже вони є зручними та комфортними для вінничан», – каже заступник директора департаменту комунального господарства та благоустрою Юрій Павлінчук.



Переглядів: 3898
Поширень: 0