10 та 11 грудня у Вінниці відбуватиметься I-й Регіональний Чемпіонат Поділля Бариста Класика і Латте-Арт Батл (IV Вінницький Регіональний Чемпіонат Бариста) під егідою SCAE (Specialty Coffee Association of Europe). Змагання майстрів готувати смачну каву пройдуть на третьому поверсі ТРЦ «Мегамолл». Початок вже10 грудня о 10.00 .

Головною метою Чемпіонату є об'єднання всіх прихильників якісного напою на основі кави, зміцнення кавового руху і кавової культури на території України.

У кафе та ресторанах, в готелях і аеропортах, - всюди люди хочуть отримувати найкращу каву. Практично всі заклади готують каву способом еспресо. Бармени повинні поєднувати наявні навички з майстерністю бариста. На змаганні кожен учасник повинен буде розповісти про каву, на якій він буде готувати, проедставити суддям 4 еспресо, 4 капучіно, 4 авторських напої. Загальний час виступу не повинен перевищувати 15 хвилин. Презентацію оцінюватимуть чотири смакових судді, два технічних і один головний суддя.

Подільські бариста змагатимуться у мистецтві приготування кави

Смакові судді оцінюють смаковий, температурний баланс напою та якість подачі. Технічні судді стежать за процесом приготування і дотриманням всіх технічних стандартів. Головний суддя стежить за роботою суддівської бригади і оцінює роботу бариста як з технічного боку, так і з смакового.



Переглядів: 2598
Поширень: 0