Вінницька транспортна компанія продовжує робити капітально-відновлювальний ремонт муніципального транспорту. 8 тролейбусів, які пройшли ремонт з початку цього року, працюють на лініях. Ще на 2 – наразі на завершальній стадії ремонту.

Програма з капітально-відновлювального ремонту тролейбусного парку силами ВТК розпочалась майже п’ять років тому. У 2012-му спеціалісти повністю відремонтували перших 20 тролейбусів, у 2013 – 40. У 2014 році силами транспортної компанії було відремонтовано 30 одиниць цього виду транспорту, у 2015 – ще 20.

«У цьому році було заплановано провести капітальний ремонт ще десяти тролейбусів. Вісім з них вже відремонтовано. Два в роботі, на завершальній стадії. Крім того, паралельно, напрацьовану ремонтну базу Вінницька транспортна компанія використовує для поточного ремонту наявного транспорту», – каже начальник відділу транспорту та зв'язку департаменту енергетики, транспорту та зв’язку міської ради Сергій Бузниковатий.

Загалом щоденно тролейбусні перевезення у місті забезпечує 131 одиниця транспорту. Ще частина тролейбусів почергово проходить техобслуговування та поточний ремонт.

Довідка

Обсяг пасажирських перевезень усіма видами транспорту по місту за 2015 рік склав понад 190,7 млн пасажирів. Як і в минулі роки, основне місце в перевезенні пасажирів займає електротранспорт, на долю якого припадає 74% загального обсягу перевезень. Послугами електротранспорту минулого року скористались 141,8 млн пасажирів.

У Вінниці в робочі дні на маршрути виходять 74 трамваї, 131 тролейбус, 52 автобусів та 246 маршрутних таксі.



Переглядів: 3115
Поширень: 0