В кінці цього місяця відбулась довгоочікувана подія - комітет конкурсу «Міс Україна» презентував одяг, в якому переможниця «Міс Україна 2016», Олександра Кучеренко з’являтиметься на конкурсі «Міс Світу 2016» під час урочистих заходів.

Одним із тих, хто створив сукні для Олександри, є вінницький дизайнер Катерина Лукашик. 

Катерина Лукашик створила на конкурс чотири вечірні сукні:  розкішну червону, оздоблену пір’ям та мереживом; екстравагантну синю з італійської тканини; елегантну зелену з оксамиту;  витончену чорну з ручною вишивкою.  Над цими сукнями працювала команда найкращих фахівців, для їх створення було витрачено 35 метрів тканини.

Сукні вінницького дизайнера Катерини Лукашик підкорюють світові конкурси краси

За день до польоту Олександри в Вашингтон, бренд “Katherine Lukashyk”  мав неймовірну можливість – відзняти фотосесію з Сашею в цих сукнях. Тому ви маєте ексклюзивну можливість, побачити ці сукні першими! Фотограф зйомки Ангеліна Москаленко, візажист Карина Гара.

Доречі, саме Катерина Лукашик створювала вечірні та фінальну сукню для Христини Столоки, на конкурс «Міс Світу 2015» та Вікторії Кіосе, на «Miss International 2016»

Сукні вінницького дизайнера Катерини Лукашик підкорюють світові конкурси краси

Український бренд “Katherine Lukashyk” заснований в 2014 році. За цей, як здається, короткий, але насичений період,  дизайнер випустила 6 колекцій одягу.  Бренд спеціалізується на виготовленні різноманітного одягу, від вишуканих кутюрних суконь та верхнього одягу до ділових та спортивних костюмів.

Сукні вінницького дизайнера Катерини Лукашик підкорюють світові конкурси краси

В одязі від бренду Катерини Лукашик кожна дівчина почуває себе  королевою, вона притягує погляди навколо та залишає про себе тільки найприємніші спогади. Як шлейфовий аромат парфумів, який хочеться відчути знов і знов.



Переглядів: 5196
Поширень: 0