В наступному році вінничани зможуть відвідувати оновлений шахово-шашковий клуб, що на території Центрального парку ім. Горького. Тут зроблять нові металеві конструкції стін, покрівлю та підлогу. Облаштують підвісну стелю та освітлення, оновлять тамбур і санвузол. Всередині приміщення також приведуть до ладу, тематично його оформивши.

У Центральному парку ім. Горького неподалік арки вже близько пів століття діє шахово-шашковий клуб. Тут проводять дозвілля любителі цього виду спорту. За час існування клубу, приміщення, в якому він знаходиться, вже потребує ремонту. Тому в цьому році у системі публічних держзакупівель ProZorro було оголошено тендер на ремонт будівлі.

«Капітальний ремонт приміщення шахово-шашкового клубу розпочався два тижні тому. Наразі робітники демонтують старі стіни та стелю. Тут будуть зроблені нові металеві конструкції каркасу та покрівлі, підвісну стелю та освітлення. Також – влаштовано зовнішнє оздоблення вхідної групи та відмостки», – розповідає в.о. директора департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Володимир Ніценко.

Крім того, проектом передбачається влаштування тамбура при вході у приміщення та санвузла з підведенням водопостачання й каналізації. Також – встановлення сантехнічного та електротехнічного обладнання. Всередині приміщення клубу тематично оздоблять.



Переглядів: 2982
Поширень: 0