Незабутні емоції та цінні подарунки чекають на найспритніших вінничан в новорічному турнірі BattleVINN, який розпочнеться з 11 січня нового 2017 року біля Головної Ялинки Вінниці. Зарееструватись, щоб взяти участь у веселих зимових розвагах, вінничании можуть вже зараз!

«BattleVINN» – це турнір, в якому взяти участь може кожен бажаючий, віком від 10 років. Для дитячої вікової категорії організатори підготували у якості призу сучасний телефон, для молоді – зручний планшет, дорослі отримають телевізор!

Вперше, запрошуються до участі найспортивніші родини нашого міста – продемонструйте на що здатна ваша сімейна команда та отримайте цінний подарунок!

BattleVINN – активні зимові розваги біля новорічної ялинки для всіх бажаючих

«BattleVINN» створено заради пропаганди здорового способу життя, адже у наш час Україні потрібні спритні, меткі та проворні сини і доньки. Веселі забави на свіжому повітрі загартовують тіло, а дух змагання навчає перемагати у житті. Прийдіть та доведіть, що ви найкращі та отримайте приз з рук Вінницького Діда Мороза!

Проект стартує 11 січня біля головної ялинки міста, але вже від сьогодні можна реєструватись заповнивши анкету на сайті playday.vmr.gov.ua, або в соц. мережах VK та Facebook  та за телефоном (0432)66-01-59. Заповнену анкету надішліть за електронною адресою [email protected].

BattleVINN – активні зимові розваги біля новорічної ялинки для всіх бажаючих

В день закриття головної вінницької ялинки 19 січня Дід Мороз назве найспритніших, наймоторніших та найактивніших у різних категоріях: 10-15 років, 16-18 років, 19 років та вище і сім'я.



Переглядів: 4333
Поширень: 0