З кожним роком у Вінниці розвивається мережа зливової каналізації. Наразі завершуються роботи по прокладанню зливової каналізації в районі вулиці Форпостної. Також в цьому році реконструйовано мережу зливової каналізації по вулиці Пирогова (біля розворотного кільця трамваю), по вул. Генерала Арабея–пров.Пугачова.та по вул.Лермонтова,155,157, та по вул Верхарній та Зодчих.

Чотири роки тому на замовлення департаменту міського господарства проектна організація ТОВ «Водпроект» провела обстеження та інвентаризацію більше 36 кілометрів існуючих мереж зливової каналізації міста, в результаті чого було створено електронну карту існуючих мереж та розроблено схему розвитку мереж зливової каналізації. Було визначено першочергові етапи реалізації даної схеми, а також визначені ділянки мереж зливової каналізації, які в першу чергу потребують капітального ремонту та реконструкції.

У цьому році були виконані роботи з прокладання зливової каналізації на п’яти об’єктах. Загалом – близько 1918 метрів. По вулиці Пирогова в районі розворотного кільця трамваю прокладено 0,2 км мереж та облаштовано 10 колодязів, вісім з яких - зливоприймальні. По вул. Генерала Арабея прокладено 0,6 км мереж та влаштовано 17 колодязів, чотири з яких – зливоприймальні. Також у цьому році зливову каналізацію прокладено по вулиці Верхарній (690 метрів) та Зодчих – (56 метрів) .

На даний час завершуються роботи по реконструкції мереж зливової каналізації в районі вул. Форпостної.



Переглядів: 3270
Поширень: 0