На базі нашого фонду вже не перший рік існує і успішно функціонує Корпоративний фонд гурту "ТіК". Всім давно відомо, що лідер гурту - Віктор Бронюк, є активним волонтером з початку бойових дій на сході Украіни, але, ще до того,Віктор свідомо став меценатом створивши КФ "ТіК" на початку 2013 року. Фонд покликаний підтримувати та розвивати підростаючі таланти, дарувати можливості для розширення творчого кругозору та популяризувати творчість серед молоді. Деталі про КФ "ТіК" тут.

В якості подарунку до новорічних свят музично-обдарованим дітям та молоді Вінниці, КФ "ТіК" оголошує про стипендіальний конкурс!

Мета конкурсу:

Підтримувати та розвивати талановитих дітей та молодь , із багатодітних чи малозабезпечених родин, шляхом надання коштів для оплати за навчання в музичних освітніх закладах, або для придбання необхідних для розвитку талантів дитини музичних інструментів чи іншого приладдя.

Гурт "ТІК" оголосив стипендіальний конкурс для вінницьких музично-обдарованих дітей

Завдання конкурсу:

Шляхом оголошення конкурсу серед вінничан, знайти та виявити талановитих дітей, які відповідають меті конкурсу та шляхом відбору за допомогою конкурсної комісії, забезпечити чотирьох конкурсантів ваучерами на необхідну, заявлену суму коштів.

Стипендіати конкурсу:

Стипендіатом конкурсу може стати музично-обдарована дитина, віком від 6 до 16 років, яка навчається, або хоче навчатись у музичних освітніх закладах міста/України. Перевага надається дітям з багатодітних чи малозабезпечених родин.

Гурт "ТІК" оголосив стипендіальний конкурс для вінницьких музично-обдарованих дітейТериторія проведення м. Вінниця. Стипендіатами можуть стати діти, які проживають на території міста Вінниці.

Бюджет конкурсу – 14 000 грн. Розмір стипендії: до 3 500 грн.

Терміни проведення:

Оголошення конкурсу – 19 грудня 2016 р.
Прийом заявок – з 19 грудня 2016 року до 15 січня 2017 р.;
Відбір стипендіатів – з 16 січня до 31 січня 2017 р.;
Оголошення переможців: 1 лютого 2017 року;

Реалізація виплат та звітування: до кінця лютого 2017 року. (закінченням реалізації проекту вважається прийняття організаторами конкурсу звіту про його реалізацію).

Умови фінансування:

Використання цільових коштів: Кошти стипендії можуть бути використанні для оплати навчання дитини у музичних закладах України, на придбання необхідних для навчання музичних інструментів, деталей до музичних інструментів чи іншого необхідного приладдя, для оплати запису твору у студії звукозапису (при наявності підтверджуючих оплату документів).

Гурт "ТІК" оголосив стипендіальний конкурс для вінницьких музично-обдарованих дітей

Кошти стипендії не видаються отримувачам готівкою.

Цільові кошти не можуть бути використані для оплати поїздок на різні конкурси та концерти, як українські так і міжнародні, не можуть бути використані для придбання концертних костюмів

Процедура подачі заявок і загальні вимоги до проектів:

Конкурсанти подають заявку заповнюючи аплікаційну форму фонду «Подільська громада». Працівники фонду консультують заявників і надають загальну інформацію, щодо написання заявок.

До заявки додаються такі документи:

  1. Рекомендаційний лист від музичного закладу, де навчається дитина, або інші листи від музичних педагогів, керівників муз. колективів тощо.
  2. Невеличке ессе (від 800 до 1500 знаків) від самої дитини на тему: Музика і Я. В якому дитина має описати своє відношення до музики та ким вона бачить себе у майбутньому.
  3. Трьох-хвилинне відео із записом виступу дитини.
  4. Якщо дитина соціально-активна, то також лист від організації, з якою здійснювалась співпраця, або волонтерська діяльність.

Процедура розгляду проектів:

Розгляд заявок та надання грантів відбувається під час засідання Експертної ради до складу якої входять відомі суспільні діячі міста Вінниці, фахівці, представники ЗМІ, члени Правління фонду та Наглядової ради Корпоративного фонду «ТІК».

Критерії оцінки заявок:

  • Коректність заповнення аплікаційної форми, та всіх додаткових вимог
  • Мотивація до навчання (ессе)
  • Соціальна та громадська активність
  • Реальність та можливість здійснення заявки у встановлені терміни реалізації конкурсу.

Гурт "ТІК" оголосив стипендіальний конкурс для вінницьких музично-обдарованих дітейВітається співфінансування мети заявки з інших джерел, тобто частину вартості у величині 20% від загальної заявленої вартості мети заявки має бути оплочено з інших джерел фінансування, наприклад батьки, спонсори тощо.

В прикріплених файлах аплікаційна форма.

Консультації:

Форму заявки, правила написання заявки і консультацію можна отримати до 12 січня, 2017 року:

  1. В офісі Фонду за адресою: м. Вінниця, вул. Брацлавська 27а
  2. По електронній пошті: [email protected]
  3. На web-сайті Фонду: www.gromada.vn.ua

Готові заявки приносити особисто або надсилати поштою та на електронну адресу:

  • Поштова адреса: 21050, Благодійний фонд «Подільська громада», А/С 8009, м. Вінниця. (з поміткою «Стипендія «ТіК»»)
  • Фактична адреса: м. Вінниця, вул. Брацлавська, 27 а
  • копію проекту та відеозапис виступу дитини необхідно надсилати на електронну пошту: [email protected], з темою Стипендія ТіК

Отримані конкурсні заявки не рецензуються і не повертаються незалежно від результатів розгляду.



Переглядів: 4040
Поширень: 0