У Вінниці неподалік тролейбусної зупинки вул. Максима Шимка сталась ДТП за участі вантажного автомобіля та легкової автівки BMW.

Аварія сталася сьогодні, близько 12 години. На перехресті вулиць Лебединського та Максима Шимка вантажний автомобіль «Мерседес» зіткнувся з легковиком «БМВ» та перекинувся. Водій легковика отримав травми ніг.

За попередньою інформацією, встановлено, що вантажний автомобіль «Мерседес» рухався вулицею Немирівське шосе та повертав на вулицю Максима Шимка, а легковик «БМВ», рухався вулицею Лебединського в напрямку Немирівського шосе. На перехресті відбулось зіткнення автомобілів, після чого вантажівка перекинулась на легковик.

У Вінниці вантажівка придавила BMW

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримав водій автомобіля «БМВ», якому затисло ноги. Водій вантажівки не постраждав.

На місці аварії проводяться першочергові слідчі дії. Поліцейськими опитуються свідки та очевидці ДТП. Встановлюються обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди.

У Вінниці вантажівка придавила BMW

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 4359
Поширень: 0