19 грудня, близько 10-ї години ранку, на вулиці Максима Шимка патрульні помітили автомобіль Renault, який порушив правила дорожнього руху. Водієві було подано сигнал про зупинку за допомогою звукового сигналу та проблискових маячків червоного і синього кольорів, але водій вимогу проігнорував та спробував утекти збільшивши швидкість руху.

Під час переслідування, чоловік за кермом неодноразово порушив ПДР, але патрульні наздогнали та зупинили авто. Водій вибіг через пасажирські двері - почав тікати, і був затриманий полісменами.

Під час спілкування, інспектори помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння та встановили, що він взагалі не отримував посвідчення водія. Проходити тест на вміст алкоголю водій погодився у медичному закладі, куди і був доставлений. Та у лікарні громадянин почав хуліганити, нецензурно лаятися до медичного персоналу та відмовився проходити будь-яке обстеження.

В результаті на чоловіка патрульні склали 8 адміністративних матеріалів: протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 130 (керування у стані сп’яніння), ст. 122-2 (невиконання вимог про зупинку), ст. 173 (дрібне хуліганство), ст. 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського), та винесли постанови за ч1ст. 122 (порушення вимог розмітки), ч. 1ст. 123 (порушення правил руху через залізничні переїзди),ч. 2 ст. 122 (порушення правил користування попереджувальними сигналами), ч2. ст 126 (керування особою, яка немає права керування).



Переглядів: 2416
Поширень: 0