Представники спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні днями зустрічалися з вінницькими митниками в міжнародному пункті пропуску для повітряного сполучення «Аеропорт  Вінниця». Під час зустрічі обговорювалися питання, пов’язані з роботою митного поста «Вінниця-центральний» Вінницької митниці стосовно загальної ситуації безпеки та боротьби з незаконним обігом товарів.

Протягом 11 місяців 2016 року через пункт пропуску «Аеропорт - Вінниця» було пропущено 394 транспортних засоби, в яких переміщувалось 29200 громадян. Під час митного контролю не зафіксовано жодного випадку переміщення товарів, які б підлягали оподаткуванню чи контролю інших державних органів (за виключення випадків, коли були складені протоколи про порушення митних правил).

Вінницьким аеропортом цьогоріч  скористалось майже 30 тисяч пасажирів

Вінницьким аеропортом цьогоріч  скористалось майже 30 тисяч пасажирів

Про це свідчить відсутність карток відмови у пропуску товарів, а також відсутність декларацій типу МД-1. Виявлено 1 випадок переміщення холодної зброї, за фактом якого було направлено відповідним органам повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки злочину, передбаченого ст. 201 КК України.



Переглядів: 3747
Поширень: 0