У понеділок у Вінниці відбудеться велопарад Дідоморозів. Збір на майдані Незалежності о 12.20, старт – о 13.00. Взяти участь у заході може кожен охочий. Головна умова – наявність велосипеду, святкового костюму чи хоча б атрибуту. На фініші учасники зможуть отримати нагороди в номінаціях: Велодідомороз, Велоснігурка, Новорічний Олень, Навколоноворічний креатив.

Вже сьомий рік у Вінниці походить велопарад Дідоморозів. Зазвичай до нього долучаються більше сотні людей, які їздять містом у новорічних костюмах та дарують усім святковий настрій. У цьому році ця традиція продовжиться. Велопарад Дідоморозів відбудеться 2 січня.

Учасники велозаходу збиратимуться на Майдані Незалежності о 12:30. Старт о 13:00. Велопробіг буде проходити за маршрутом: Європейська площа – вулиця Грушевського – Центральний парк – вулиця Пирогова – вулиця Келецька – вулиця 600-річчя – Хмельницьке шосе – Соборна. Фініш біля Резиденції Святого Миколая.

Долучитися до колони може кожен охочий. Головна умова участі – наявність велосипеду, святкового костюму чи хоча б атрибуту. На фініші учасники зможуть отримати нагороди в номінаціях:

  • Велодідомороз,
  • Велоснігурка,
  • Новорічний Олень;
  • Навколоноворічний креатив (сніжинки, зайчики, білочки та інші фантастичні звірі).

Окрім того відбудеться нагородження переможців Vinvelo Challenges 2015.

2 січня вінничан запрошують долучитись до велопараду Дідоморозів та отримати подарунки за кращі костюми

По завершенню параду організатори планують навідатися до дитячого будинку «Гніздечко», що по вулиці Хмельницьке шосе, 110 (Збираємо іграшки, теплі речі в доброму стані для дітей від 4 років до підлітків. Це можуть бути канцтовари, цукерки смаколики. Перша точка збору подарунків відкрилась в магазині «ВелоXаус» за адресою вул. Брацлавська).

У випадку несприятливих погодних умов захід не буде перенестись на іншу дату. Організатори не несуть відповідальності за здоров'я та життя учасників. Особи, які прийматимуть участь у Велопараді Дідоморозів, своєю присутністю засвідчують те, що вони прочитали дану інформацію і кожен окремо несе відповідальність за своє здоров'я та життя під час участі у заході. Для Вашої ж безпеки під час заходу одягніть, будь ласка, шолом!

Організатори: Критична маса Вінниця, ГО «Вінниця мобільна» за підтримки веломагазинів міста та Вінницької Міської Ради.

За додатковою інформацією звертайтесь: Царевський Олександр – тел.098 27 86 670, Крупський Олег – тел.068 12 66 816



Переглядів: 2379
Поширень: 0